You are currently viewing Kven er Vinskvetten?

Kven er Vinskvetten?

Kven er eigentleg «Dei Fem UimotSlåelige». Gjennom tida har dei vore mange fleire, men alle dei fem som er med i dag, er røynde vinskvettarar.

Bjørn Jensen

(født 27. mars 1952) blir regnet som gruppens frontfigur, kreative senter og står også for Bertel’n, en av gruppens mest sentrale figurer. Han var sentral i oppstarten av gruppen og har vært med hele tiden.

Kontakt oss om du vil ha oss til å laga haraball for deg:
Mobil 92 68 72 12 eller send epost til post@vinskvetten.no


Jarle Farestveit

(født 25. juli 1956) er sammen med Bjørn Jensen den eneste som har vært med i Vinskvetten gjennom hele gruppens levetid. Han spilte trekkspill i gruppen og hadde flere revyroller som for eksemel Ingolf Kvamme, hovedpersonen i sangen med samme navn.


Gunnar Låstad

(født 25. mai 1955) ble med i Vinskvetten i 1976. Han spilte piano på sin første opptreden, men gikk inn i gruppen som bassist i tillegg til at han også spilte diverse blåseinstrumenter. Låstads hovedfigur på scenen er Ruball.


Arild Totland

(født 28. april 1962) ble med i Vinskvetten i 1985 og debuterte med en konsert på Hulen i Bergen. Han hadde da blitt hentet inn av Gunnar Polden som kjente ham fra dansebandet Kid West. Allerede på denne konserten ikledde Totland seg kostymet som senere skulle bli kjennemerket til karakteren Belbert’n, kanskje den mest sentrale karakteren i Vinskvettens tekstunivers. Totland spiller trommer i gruppen.


Øyvind Østerbø

(født 15. oktober 1964) ble i likhet med Arild Totland med i gruppen i 1985 etter å ha vært med som vikar en stund. Han overtok plassen i gruppen etter broren sin, Kjell Østerbø, som hadde vært med i noen år. Rollefiguren hans på scenen er «Øyvind». Han spiller gitar og synger i bandet.


Kontakt oss om du vil ha oss til å laga haraball for deg:
Mobil 92 68 72 12 eller send epost til post@vinskvetten.no

Gunnar Polden

(født 8. mars 1959) er Vinskvettens sjåfør og lyd- og lystekniker. Som tekniker har han stor betydning for sceneshowene da gruppen bruker svært mange lyd- og lyseffekter i showene.


Tidligere medlemmer:

Steinar Toft
Finn Langeland
Knut Langeland
Stein Langeland
Bjørn Ivar Rusten
Kjell Østerbø
Roald Tellevik
Karl Atle Knappskog
Bjørn Knappskog
Arild Revheim
Karl Erik Martinussen
Nils Sveinung Tellevik
Terje Wedaa
Kåre Reigstad
Terje Mjølkeråen
Kjell Haugland
Arild Markussen
Rolf Amdahl

Kontakt oss om du vil ha oss til å laga haraball for deg:
Mobil 92 68 72 12 eller send epost til post@vinskvetten.no